Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I Hong Kong og det sydlige Kina er det ikke unormalt at spise sent. Altså virkelig sent. Til sulten, der indfinder sig fra klokken 9 om aftenen og frem til de tidlige morgentimer oven på en lang arbejdsdag, nattevagten eller under byturen, har de endda opfundet et særskilt måltid kaldet siu yeh, skriver Politiken.
Og det er lige netop dette dagens fjerde måltid, man kommer til at kunne få på Hidden Dimsum By Night, der åbner 1. februar.
”Vi synes, der har manglet steder, hvor man kan komme forbi sent og få noget natmad og en øl, inden man skal hjem eller videre i byen”, fortæller Wang Mak, der sammen med sin søster Mai Mak og hendes mand Jian Wu driver Hidden Dimsum.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025