Efter et turbulent år med millionunderskud og flere lukkede restauranter ser det nu ud til, at landets næststørste fastfoodkæde, Sunset Boulevard, igen er på rette kurs, skriver Finans.dk.

”Den menneskelige kontakt mellem os og gæsten er altafgørende for, om vi lykkes med vores forretning. I 2017 lukkede vi restauranter, fordi vi ikke var dygtige nok til at drive dem. Men nu har en større investering i uddannelse, træning og nye restauranter vendt udviklingen,” siger Jens Broch, direktør hos fastfoodkæden.

I 2018 satte Sunset Boulevard gæsterekord og fordoblede næsten sit driftsresultat før renter, skat og afskrivninger (ebitda), siger Jens Broch. Tallene er ikke gjort endeligt op, men han forventer, at Sunset Boulevard kan lukke regnskabet for 2018 med et overskud på mellem 0-5 mio. kr. før skat, hvilket er i tråd med budgetterne.

Sådan minimerer jeres virksomhed madspild fra buffeten

Gæsterne elsker en spændende buffet med et interessant udvalg, men det er ikke billigt, når virksomhederne må bære resterne af maden ud til skraldespanden, når den sidste gæst er gået. HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen har samlet en række gode råd til, hvordan man minimerer madspildet fra buffeten.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne