Efter et turbulent år med millionunderskud og flere lukkede restauranter ser det nu ud til, at landets næststørste fastfoodkæde, Sunset Boulevard, igen er på rette kurs, skriver Finans.dk.

”Den menneskelige kontakt mellem os og gæsten er altafgørende for, om vi lykkes med vores forretning. I 2017 lukkede vi restauranter, fordi vi ikke var dygtige nok til at drive dem. Men nu har en større investering i uddannelse, træning og nye restauranter vendt udviklingen,” siger Jens Broch, direktør hos fastfoodkæden.

I 2018 satte Sunset Boulevard gæsterekord og fordoblede næsten sit driftsresultat før renter, skat og afskrivninger (ebitda), siger Jens Broch. Tallene er ikke gjort endeligt op, men han forventer, at Sunset Boulevard kan lukke regnskabet for 2018 med et overskud på mellem 0-5 mio. kr. før skat, hvilket er i tråd med budgetterne.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne