Det danske Bocuse d’Or-hold med Kenneth Toft-Hansen og assistenten Christian Wellendorf har forberedt sig på finalen i 130 dage.

Kenneth og Christian har igennem processen haft uvurderlig hjælp i køkkenet fra kokkene: Sebastian Holberg Svendsgaard, nyuddannet fra Babette, hvor Christian også er uddannet, Joachim Kongsgaard, som var commis for Morten Falk ved forrige Bocuse d’Or, og Ronni Vexøe Mortensen fra Geranium – foruden præsident Francis Cardenau og coach Rasmus Kofoed.

Den sidste tid op til finalen er blevet brugt til at få alle de mange detaljer på plads, som er afgørende for at det hele spiller på dagen: De sidste sølvelementer til fadet skulle leveres og testes, og chartreusen og saucerne er blev justeret til perfektion til det allersidste.

”Jeg følte mig godt forberedt sidste gang, jeg deltog i Lyon, men denne gang har vi lavet maden flere gange, og den er blevet spist flere gange. Det hele er testet meget mere igennem og er blevet stresstestet til max,” siger Kenneth.

I kan følge det danske hold her: Facebook: Bocuse d'Or Danmark.

Følg konkurrencen via live transmission her: www.bocusedor.com/web-tv.

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Årets kok 2019 vandt også Den gyldne Jomfruhummerklo

Der var ingen slinger i valsen for 22-årige Kristoffer Ringsing fra Restaurant B-Spis i Næstved, da han med fynd og klem fra scenen proklamerede sine forkærlighed for sovs og kartofler og mormormad og med et enigt dommerpanel bag sig senere blev kåret som vinder af den 16. udgave af Jomfruhummerfestivalen 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne