Det danske Bocuse d’Or-hold med Kenneth Toft-Hansen og assistenten Christian Wellendorf har forberedt sig på finalen i 130 dage.

Kenneth og Christian har igennem processen haft uvurderlig hjælp i køkkenet fra kokkene: Sebastian Holberg Svendsgaard, nyuddannet fra Babette, hvor Christian også er uddannet, Joachim Kongsgaard, som var commis for Morten Falk ved forrige Bocuse d’Or, og Ronni Vexøe Mortensen fra Geranium – foruden præsident Francis Cardenau og coach Rasmus Kofoed.

Den sidste tid op til finalen er blevet brugt til at få alle de mange detaljer på plads, som er afgørende for at det hele spiller på dagen: De sidste sølvelementer til fadet skulle leveres og testes, og chartreusen og saucerne er blev justeret til perfektion til det allersidste.

”Jeg følte mig godt forberedt sidste gang, jeg deltog i Lyon, men denne gang har vi lavet maden flere gange, og den er blevet spist flere gange. Det hele er testet meget mere igennem og er blevet stresstestet til max,” siger Kenneth.

I kan følge det danske hold her: Facebook: Bocuse d'Or Danmark.

Følg konkurrencen via live transmission her: www.bocusedor.com/web-tv.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne