Det danske Bocuse d’Or-hold med Kenneth Toft-Hansen og assistenten Christian Wellendorf har forberedt sig på finalen i 130 dage.

Kenneth og Christian har igennem processen haft uvurderlig hjælp i køkkenet fra kokkene: Sebastian Holberg Svendsgaard, nyuddannet fra Babette, hvor Christian også er uddannet, Joachim Kongsgaard, som var commis for Morten Falk ved forrige Bocuse d’Or, og Ronni Vexøe Mortensen fra Geranium – foruden præsident Francis Cardenau og coach Rasmus Kofoed.

Den sidste tid op til finalen er blevet brugt til at få alle de mange detaljer på plads, som er afgørende for at det hele spiller på dagen: De sidste sølvelementer til fadet skulle leveres og testes, og chartreusen og saucerne er blev justeret til perfektion til det allersidste.

”Jeg følte mig godt forberedt sidste gang, jeg deltog i Lyon, men denne gang har vi lavet maden flere gange, og den er blevet spist flere gange. Det hele er testet meget mere igennem og er blevet stresstestet til max,” siger Kenneth.

I kan følge det danske hold her: Facebook: Bocuse d'Or Danmark.

Følg konkurrencen via live transmission her: www.bocusedor.com/web-tv.

Gram Skole vandt Danhostels konkurrence om FN’s Verdensmål

Med konkurrencen ”Hvordan vil I leve op til FN’s Verdensmål?” ønsker Danhostel at være med til at aktivere skoleklasserne rundt om i landet til at arbejde med verdensmålene. Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet.

Populær destination for madelskere: Voksende gastronomi-scene hiver turister til Vejle

De er sultne, vilde med mad og er villig til at rejse langt for at svinge hævekortet på dyre madoplevelser. Og så har de fået øjnene op for Vejle. Flere og flere såkaldte gastroturister sætter nålen i Vejle som maddestination. Det fortæller Treetop Restauranten, Restaurant Lyst og projektleder Maria Sommer fra VisitVejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Verdens første World Cup for tjenere afholdes på Foodexpo

Der bliver trancheret, flamberet og åbnet champagneflasker med sabel, når Foodexpo 22.-24. marts byder indenfor til Nordens største fødevaremesse i MCH Messecenter Herning. Her kan besøgende glæde sig til at overvære den allerførste udgave af World Cup for tjenere, der afholdes af Dansk Gastronomisk Union.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne