Airbnb har gjort det nemmere at booke en privat lejlighed, når den forlængede weekend skal bruges i London. Men hotellernes bekvemme bagageopbevaring er ikke fulgt med. Derfor har det danske startup LuggageHero udviklet en service, der digitalt forbinder de rejsende med lokale ”Heroes” – cafeer, butikker og lignende – der opbevarer de rejsendes bagage indtil lejligheden er klar, mens de selv går på opdagelse i storbyen, skriver Techsavvy.media.

Servicen udbydes i øjeblikket i København, London og New York, og siden starten for 2,5 år siden er mere end 125.000 stykker bagage blevet opbevaret hos startuppets netværk af baggagehelte. Det har nu resulteret i en investering på 10,8 millioner fra venturekapital-fonden Nordic Eye samt Vækstfonden og Innovationsfonden.

”LuggageHero har meget hurtigt udviklet en ledende position i det kompetitive marked for selvbetjent bagageopbevaring. Vi har været meget imponerede af deres vækst indtil videre, og LuggageHero er lige præcis den slags founder-ledede, adrætte virksomhed, som vi godt kan lide at investere i,” siger Peter Warnøe, CEO i Nordic Eye, der er lead-investor på runden med 8,5 millioner kroner.

Har du fået læst?

HORESTA om privates maddeling: ”Reglerne skal overholdes”

Det skal være lettere for borgerne at undgå madspild. Derfor har Fødevarestyrelsen udarbejdet nye retningslinjer for salg af måltider mellem private. Det betyder, at det nu bliver muligt for borgere hyppigere at sælge små mængder måltider igennem en deleøkonomisk platform uden at skulle registreres som en fødevarevirksomhed og derved skulle leve op til en række specifikke regler på fødevareområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne