Airbnb har gjort det nemmere at booke en privat lejlighed, når den forlængede weekend skal bruges i London. Men hotellernes bekvemme bagageopbevaring er ikke fulgt med. Derfor har det danske startup LuggageHero udviklet en service, der digitalt forbinder de rejsende med lokale ”Heroes” – cafeer, butikker og lignende – der opbevarer de rejsendes bagage indtil lejligheden er klar, mens de selv går på opdagelse i storbyen, skriver Techsavvy.media.

Servicen udbydes i øjeblikket i København, London og New York, og siden starten for 2,5 år siden er mere end 125.000 stykker bagage blevet opbevaret hos startuppets netværk af baggagehelte. Det har nu resulteret i en investering på 10,8 millioner fra venturekapital-fonden Nordic Eye samt Vækstfonden og Innovationsfonden.

”LuggageHero har meget hurtigt udviklet en ledende position i det kompetitive marked for selvbetjent bagageopbevaring. Vi har været meget imponerede af deres vækst indtil videre, og LuggageHero er lige præcis den slags founder-ledede, adrætte virksomhed, som vi godt kan lide at investere i,” siger Peter Warnøe, CEO i Nordic Eye, der er lead-investor på runden med 8,5 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne