Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Yves Christian-François Le Lay i juni 2017 åbnede sin første egen restaurant, var det med et brag. Godt nok lå Restaurant Nærvær lidt hemmeligt gemt bag en Batman-agtig dør på en af gangene på den tilhørende vinbar, men anmelderne var vilde med den oplevelse, man fik derinde, skriver MigOgKbh.dk.
De spisende sad ved en høj hesteskoformet bar og spiste, mens Yves og hans hold kokkerede foran gæsterne.
Nu har køkkenchefen netop meddelt, at restaurant Nærvær har sidste åbningsdag på fredag d. 1. februar.
“Nærvær vinbar fortsætter, men gourmetrestauranten lukker med sidste åbningsdag fredag. Det er med lettet hjerte, trods vemodige følelser jeg kan meddele, at min bror Kasper og jeg har solgt vores andele i Nærvær, og er officielt ude af ejerkredsen”, skriver han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            Ny HORESTA-direktør vil ændre fortællingen om branchen30-10-2025 
 
- 
                            Venstre-profil: Kommuner skal kunne tvinge Airbnb til at udlevere data30-10-2025 
 
- 
                            Korttidsudlejning kobles til ulovlig CPR-registrering i København30-10-2025 
 
- 
                            S og V går sammen i ny alliance for flere p-pladser i København30-10-2025 
 
- 
                            Fødevareminister nedlægger stillinger og samler styrelser i ny enhed30-10-2025 
 
- 
                            The Guardian hylder Fyn som eventyrlig og magisk rejsedestination30-10-2025 
 
- 
                            Hotel Faaborg solgt efter kort tid på markedet30-10-2025 
 
- 
                            Hvide Sande Havn udbyder nøgleområde til hotel- og ferieudvikling30-10-2025 
 
