Byens Hotel har de næste par år ambitionen om at åbne en række hoteller i Danmark. Første hotel bliver Jørgensens Hotel i Horsens, der genåbner i efteråret 2019 efter en renovering fra kælder til kvist, så hotellet igen vil være at finde blandt Jyllands bedste og mest personlige hoteller.

Christian Deijenberg, COO Byens Hotel, der netop har indgået aftale med AeroGuest udtaler:

”Jørgensens Hotel, et smukt historisk palæhotel, kombineret med en total PMS integreret mobilløsning til vores gæster tiltaler mig. Vores gæster skal kunne udføre check-in/out, betale og bruge mobilen som nøgle på vores hoteller. Byens Hotel ønsker at være en del af fremtidens hotel oplevelse”.

Jørgensen Hotel i Horsens åbner til efteråret 2019 og har 59 værelser.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne