Airbnb afsøger lige nu markedet for muligheder for at øge udbuddet af hoteller på platformen. Det har blandt andet resulteret i snakke med hotelbookingsiden Hotel Tonight om et muligt opkøb, skriver Wall Street Journal.

En kilde fortæller, at Airbnbs ledelse dog er bekymrede for at mudre virksomhedens ’brand’, da Hotel Tonight har en række partnerskaber med hotelkæder. Hotels Tonight formidler ikke-bookede værelser fra hotelkæder, og de tilbyder rejsende rabatter på last-minute-bookinger.

Wall Street Journal fortæller, at Airbnb også overvejer en anden model, hvor man skaber en konkurrent til Hotel Tonight fra bunden.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Beskyldning: Airbnb er gift for boligmarkedet

Huslejerne er rekordhøje, mens der kun bliver bygget nyt i beskedent omfang. I mange slesvig-holstenske regioner er boligmarkedet ekstremt anspændt. Samtidig eksploderer aktiviteterne med udlejningsplatforme som Airbnb, Wimdu eller 9flats, hvor private tilbyder udlejning af ferieboliger som alternativ til hoteller, skriver Jydske Vestkysten.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne