Airbnb afsøger lige nu markedet for muligheder for at øge udbuddet af hoteller på platformen. Det har blandt andet resulteret i snakke med hotelbookingsiden Hotel Tonight om et muligt opkøb, skriver Wall Street Journal.

En kilde fortæller, at Airbnbs ledelse dog er bekymrede for at mudre virksomhedens ’brand’, da Hotel Tonight har en række partnerskaber med hotelkæder. Hotels Tonight formidler ikke-bookede værelser fra hotelkæder, og de tilbyder rejsende rabatter på last-minute-bookinger.

Wall Street Journal fortæller, at Airbnb også overvejer en anden model, hvor man skaber en konkurrent til Hotel Tonight fra bunden.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Ny rapport: Airbnb boomer

Ifølge mediet Skift.com omsatte Airbnb for 33 mia. dollar på booking af private hjem i 2018, og tallet forventes at vokse til 44 mia. dollar i 2019. I 2014 omsatte virksomheden for blot 3,9 mia. dollar.

Rekordmange danskere tog på hotel - i Danmark

Der har været redt op til et velvoksent antal hotelgæster i den første halvdel af 2019 til og med juni måned, skriver Politiken. Faktisk har rekordmange danskere og udenlandske gæster lagt kroner i kassen, viser overnatningstal fra Danmarks Statistik.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne