’De Brune Ridderes 2018’ har igen kåret Danmarks Bedste Bøfsandwich. Det skriver de på deres Facebook-side. Anerkendelsen ender hos Restaurant Kohalen i Aarhus, efter at have imponeret dommerpanelet over flere besøg gennem 2018.

Formand for foreningen De Brune Riddere, som står bag Danmarks Bedste Bøfsandwich, Lasse H. Görlitz, beskriver oplevelsen af årets bedste bøfsandwich 2018 således:

“Da vi brune missionærer sad om bordet i de historiske lokaler på havnen i Aarhus og smagte på Kohalens bøfsandwich - og jeg efter tre bidder tænkte: Det her er den bedste bøfsandwich jeg nogensinde har smagt! Ja, så ved man at man er i gang med en meget speciel oplevelse med 950 gram sublim brun wellness på tallerkenen.”

De fem øvrige kategorivindere i 2018 var:

Rasses Skovpølser i Skanderborg serverer Danmarks mest kælne brune sovs

Restaurant Kohalen i Aarhus kan præsentere Danmarks frækkeste boller

Spisehuset i Pagoden fra Ølgod har Danmarks svedigste løg

Restaurant Kohalen i Aarhus disker op med Danmarks syndigste syltevarer

Rasses Skovpølser i Skanderborg har Danmarks mest flabede hakkedreng

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Ny international anerkendelse af smørrebrødet

Millioner verden over vil snart læse, at smørrebrød i København er verdens sjette bedste lækkerbid. Det skyldes forlaget Lonely Planet, som har 10 mio. brugere i sit social media community, og hvis guideapps er downloadet mere end en million gange. Lonely Planet har nemlig udgivet en liste, Ultimate Eatlist, over verdens 500 lækreste spiser. Og her kommer smørrebrødet altså ind i toppen foran bl.a. pizza i Napoli.

Dansk forlystelsespark er fortsat i top 3 i Europa

Fårup Sommerland er blevet kåret som Europas 3. bedste forlystelsespark af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. Det skete ved en prisuddeling i Amsterdam mandag aften. De seneste tre år har Fårup også været i top 3 ved samme prisuddeling.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne