Årets Wiuff er skabt i et samarbejde mellem Brancheforeningen for Lokale Fødevarer i Danmark og HORESTA. Formålet med prisen er at fremme udviklingen af den danske fødevarekultur og styrke fokus på lokale råvarer.
Prisen hylder producenter, der arbejder i Søren Wiuffs ånd – med innovation, smagskvalitet, bæredygtighed og tæt samarbejde med restauranter.
Prisen er opkaldt efter grøntsagsavler Søren Wiuff, som gennem fire årtier har sat et markant præg på dansk gastronomi og råvarekultur.
En jury vil sammen med Søren Wiuff udvælge årets prismodtager blandt de indstillede kandidater.
Motiverede indstillinger kan foretages i perioden 4. marts til 30. juni 2025 fra Brancheforeningens for Lokale Fødevarers hjemmeside lfdk.dk/indstil-kandidat
Juryen udvælger og besøger eventuelt kandidater fra 1. juli til 15. august 2025. Selve prisuddelingen finder sted medio september 2025 i Jylland – nærmere information følger.
Du kan læse meget mere om Årets Wiuff på lfdk.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025