3F København har afblæst den konflikt mod Tivoli Food Hall, som de igangsatte 14. december mod 14 stadeholdere uden overenskomst. Det skriver Fagbladet 3F.

På et møde blot fire dage senere blev det nemlig aftalt, at parterne vil bruge januar og februar til at forhandle en aftale på plads.

”Jeg er udmærket tilfreds med udviklingen. For første gang, siden vi indledte forhandlingerne, kommer Tivoli Food Hall nu med et udspil for, hvordan de gerne vil have aftalen til at være. Det er et stort skridt, for indtil nu har de kun haft rettelser til os uden selv at komme med konkrete udspil”, siger Bjarne Høpner, formand for 3F København.

93.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2019

Den typiske medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2019 fået 93.000 kr. ekstra ind på pensionskontoen. En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 431.000 kr., kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2019 er vokset til 524.000 kr.

Tivoli står selv bag nyt Tivoli Food Hall-madstade

Tivoli åbner nu for første gang eget madstade i Tivoli Food Hall. Det er noget, Tivoli længe har ønsket at gøre for at kunne afprøve nye koncepter, som her med skaldyr, og derfor har Tivoli set bort fra rækken af ansøgere på ventelisten.

Kritik: ”Overenskomstformuleringer er helt uacceptable”

I 2006 afsagde Menneskerettighedsdomstolen en afgørelse, der gjorde det klart, at de ansatte på danske arbejdspladser frit kan vælge, hvilken fagforening de vil være medlem af. Alligevel skriver danske virksomheder nu 13 år efter stadig under på overenskomster, hvor de forpligtiger deres ansatte til at være medlem af 3F og løbende overvåge, hvilken fagforening medarbejderne er medlem af. Det skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne