Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Jeg er kendt for fine dining og a la carte, men er samtidig vild med at bygge og skabe. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville være en del af det her ambitiøse projekt. Her skal jeg sørge for, at ZOOs gæster får et langt bredere og bedre madudbud og kreere menuer, der gør, at folk får lyst til at gå i ZOO for at spise en lækker frokost eller en god middag. Der kommer ikke eksotiske dyr på menuen, men en vifte af klassiske retter og nyskabende, eksperimenterende gastronomi. Det bliver god og ærlig mad med et tvist, men mon ikke der også sniger sig også et par citronmyrer ind på dessertkortet,” siger Casper Sobczyk med et smil.
De tre nye restauranter skal både favne ZOOs kernegæster, nemlig børnefamilierne, og trække besøgende til, der kommer i Haven for at få en spiseoplevelse.
Christian Higraff, kommerciel direktør i ZOO siger:
”Som en del af vores nye satsning har ZOO et erklæret mål om at tilbyde mere mad med holdning og langt flere oplevelser med og omkring mad. Derfor er jeg både stolt og glad over, at vi kan tiltrække en profil som Casper. Jeg er vild med hans tilgang som køkkenchef, hvor den høje kvalitet af maden er en selvfølge, hvor det ikke bliver fisefornemt, og hvor det at køre en gode service er en prioritet.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025