Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Rødbeder, oksehøjreb og æbler. Det er nogle af de ingredienser, som Kristoffer Ringsing brugte til at overbevise et skarpt dommerpanel om, at han er noget helt særligt på den danske kokkescene.
Lørdag blev Kristoffer Ringsing kåret som vinder af konkurrencen Årets Kok 2019 - kokkefagets danmarksmesterskab. Med en forret bestående af torsk, rødbeder og østers, en hovedret af oksehøjreb, brisler, løgkompot og kartoffel og en dessert af pandekager og æblefyld slog han de øvrige ni finalister og hev trofæet hjem, skriver Berlingske.
”Jeg er utroligt glad og utroligt træt. Vi har trænet så intenst,” siger Kristoffer Ringsing umiddelbart efter kåringen.
De sidste fem uger op til konkurrencen har både han og hans assistent trænet 30 timer om ugen - ved siden af deres arbejde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025