Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Rødbeder, oksehøjreb og æbler. Det er nogle af de ingredienser, som Kristoffer Ringsing brugte til at overbevise et skarpt dommerpanel om, at han er noget helt særligt på den danske kokkescene.

Lørdag blev Kristoffer Ringsing kåret som vinder af konkurrencen Årets Kok 2019 - kokkefagets danmarksmesterskab. Med en forret bestående af torsk, rødbeder og østers, en hovedret af oksehøjreb, brisler, løgkompot og kartoffel og en dessert af pandekager og æblefyld slog han de øvrige ni finalister og hev trofæet hjem, skriver Berlingske.

”Jeg er utroligt glad og utroligt træt. Vi har trænet så intenst,” siger Kristoffer Ringsing umiddelbart efter kåringen.

De sidste fem uger op til konkurrencen har både han og hans assistent trænet 30 timer om ugen - ved siden af deres arbejde.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind