Danmark får mere viden og vækst. Syddanmark får flere indtægter – og flere venner. Det er årsagen til, at organisationen Inspiring Denmark gennem de seneste 9 år har hjulpet forsknings- og erhvervsmiljøer med at tiltrække konferencer og kongresser til Region Syddanmark.

Missionen er lykkedes. En rapport fra VisitDenmark slog sidste år fast, at Region Syddanmark er Danmarks største destination for denne type arrangementer. 1,28 mio. mennesker fra Danmark og udlandet noterede sig i mødestatistikken i 2017.

20,3 pct. af alle kongresser og konferencer på dansk jord bliver afholdt i Region Syddanmark,, som årligt giver syddanskerne en omsætning på næsten 8 mia. kroner.

”Vores opgave er at skabe nogle rammer, som styrker syddanske erhvervs- og forskningsmiljøer, når de søger – og bliver valgt til – at afholde en kongres eller konference. De mange værter, vi samarbejder med, skaber en god oplevelse for gæsterne, så de får lyst til at komme igen. På den måde bidrager de til at tiltrække ny viden og vækst til hele regionen”, Birgitte Hee Olesen, direktør for Inspiring Denmark.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sinatur Hotel & Konference belønner bæredygtige virksomheder

Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne