Marienlyst Strandhotel stiller nu skarpt på vigtigheden af energi og overskud, når man skal holde til en lang konferencedag. De har derfor fået to stærke profiler med ombord, nemlig virksomheden Running26 og kost- og livsstilsvejleder Martin Kreutzer.

De skal være med til at skræddersy et konferenceprogram, hvor de fysiske teambuildingsaktiviteter og den gode velsmagende kost er i fokus.  Derved kan Marienlyst Strandhotel nu tilbyde virksomhederne et helstøbt konferencekoncept.

”Vi har glædet os meget til at kunne præsentere vores konferencegæster for muligheden for at få skræddersyet et aktivt og energifyldt konferenceprogram i vores smukke omgivelser. Her er alt fra undervandsjagt til yoga under åben himmel og andre spændende aktiviteter, hvor den omkringliggende natur, havet og stranden naturligvis inddrages i programmet,” fortæller Charlotte Frederiksen, der er Salg og Marketingschef for Marienlyst Strandhotel.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne