køkkenstyrmand have fokus på klima og miljø, som er to væsentlige spillere for hotellet, der sigter mod en grøn og bæredygtig fremtid. Derudover ønsker man at have mere fokus på at bruge lokale råvarer i køkkenet for at støtte de nærliggende distributører og reducere transporten af varer og få indført endnu mere fisk og grønt til menukortet.

”Jeg er rigtig stolt over, at jeg fremover skal være en del af et hotel med så mange gode visioner og spændende tiltag. Min ambition er fortsat at skabe et højt gastronomisk niveau og menukortet skal naturligvis afspejle vores fantastiske beliggenhed og unikke status som strandhotel – gæsterne skal derfor have glæde af fisk fra havet omkring os,” fortæller Brian Pedersen. Han skal endvidere være med til at videreudvikle og løfte Marienlyst Strandhotels nye SUNDKRÆS-koncept, hvor der er fokus på nærende, velsmagende og energifyldt mad.

Brian Pedersen, der i sin tid er udlært på Hotel D’Angleterre, kommer med over 20 års erfaring fra blandt andet Danmarks mest kendte fiskerestaurant, Krogs Fiskerestaurant og Michelinrestauranten Restaurant Nouvel. Derudover står han bag restauranten Atelier 85, der på ganske kort tid fik stor succes og blev hædret som årets nye restaurant og udnævnt i spiseguiden The White Guide, som en af de bedste danske restauranter.

Brian Pedersen tiltræder sin stilling den 1. marts.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne