Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
køkkenstyrmand have fokus på klima og miljø, som er to væsentlige spillere for hotellet, der sigter mod en grøn og bæredygtig fremtid. Derudover ønsker man at have mere fokus på at bruge lokale råvarer i køkkenet for at støtte de nærliggende distributører og reducere transporten af varer og få indført endnu mere fisk og grønt til menukortet.
”Jeg er rigtig stolt over, at jeg fremover skal være en del af et hotel med så mange gode visioner og spændende tiltag. Min ambition er fortsat at skabe et højt gastronomisk niveau og menukortet skal naturligvis afspejle vores fantastiske beliggenhed og unikke status som strandhotel – gæsterne skal derfor have glæde af fisk fra havet omkring os,” fortæller Brian Pedersen. Han skal endvidere være med til at videreudvikle og løfte Marienlyst Strandhotels nye SUNDKRÆS-koncept, hvor der er fokus på nærende, velsmagende og energifyldt mad.
Brian Pedersen, der i sin tid er udlært på Hotel D’Angleterre, kommer med over 20 års erfaring fra blandt andet Danmarks mest kendte fiskerestaurant, Krogs Fiskerestaurant og Michelinrestauranten Restaurant Nouvel. Derudover står han bag restauranten Atelier 85, der på ganske kort tid fik stor succes og blev hædret som årets nye restaurant og udnævnt i spiseguiden The White Guide, som en af de bedste danske restauranter.
Brian Pedersen tiltræder sin stilling den 1. marts.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025