Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
køkkenstyrmand have fokus på klima og miljø, som er to væsentlige spillere for hotellet, der sigter mod en grøn og bæredygtig fremtid. Derudover ønsker man at have mere fokus på at bruge lokale råvarer i køkkenet for at støtte de nærliggende distributører og reducere transporten af varer og få indført endnu mere fisk og grønt til menukortet.
”Jeg er rigtig stolt over, at jeg fremover skal være en del af et hotel med så mange gode visioner og spændende tiltag. Min ambition er fortsat at skabe et højt gastronomisk niveau og menukortet skal naturligvis afspejle vores fantastiske beliggenhed og unikke status som strandhotel – gæsterne skal derfor have glæde af fisk fra havet omkring os,” fortæller Brian Pedersen. Han skal endvidere være med til at videreudvikle og løfte Marienlyst Strandhotels nye SUNDKRÆS-koncept, hvor der er fokus på nærende, velsmagende og energifyldt mad.
Brian Pedersen, der i sin tid er udlært på Hotel D’Angleterre, kommer med over 20 års erfaring fra blandt andet Danmarks mest kendte fiskerestaurant, Krogs Fiskerestaurant og Michelinrestauranten Restaurant Nouvel. Derudover står han bag restauranten Atelier 85, der på ganske kort tid fik stor succes og blev hædret som årets nye restaurant og udnævnt i spiseguiden The White Guide, som en af de bedste danske restauranter.
Brian Pedersen tiltræder sin stilling den 1. marts.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024