Direktør og grundlægger af Joe & The Juice Kaspar Basse stopper som øverste chef for juiceimperiet. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse ifølge Finans.dk, skriver FødevareWatch.dk.

På iværksætterens plads sætter driftsdirektør Sebastian Vestergaard sig i stedet, mens Kaspar Basse fortsætter i stillingen som bestyrelsesformand.

35-årige Sebastian Vestergaard var i perioden 2004-2015 finansdirektør i den kapitalfondsejede virksomhed inden han i 2016 blev driftsdirektør. Før det arbejdede han allerede som 18-årig som juicer i Joe & The Juice. Joe & The Juice er for øjeblikket i fuld gang med sin internationale ekspansion, og i 2018 er det blevet til omkring 60 nye cafeer, så koncernen har 285 juicebarer i 15 forskellige lande.

Læs hele historien her.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne