Direktør og grundlægger af Joe & The Juice Kaspar Basse stopper som øverste chef for juiceimperiet. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse ifølge Finans.dk, skriver FødevareWatch.dk.

På iværksætterens plads sætter driftsdirektør Sebastian Vestergaard sig i stedet, mens Kaspar Basse fortsætter i stillingen som bestyrelsesformand.

35-årige Sebastian Vestergaard var i perioden 2004-2015 finansdirektør i den kapitalfondsejede virksomhed inden han i 2016 blev driftsdirektør. Før det arbejdede han allerede som 18-årig som juicer i Joe & The Juice. Joe & The Juice er for øjeblikket i fuld gang med sin internationale ekspansion, og i 2018 er det blevet til omkring 60 nye cafeer, så koncernen har 285 juicebarer i 15 forskellige lande.

Læs hele historien her.

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne