I aften uddeles de meget eftertragtede Michelin-stjerner til landets dygtigste restauranter i Musikhuset Aarhus, skriver Sjællandske.

På Hotel Frederiksminde i Præstø tror man fuldt og fast på, at Michelin Guiden ikke piller ved den stjerne, som restauranten overraskende fik i 2016.

”Jeg er altså ret sikker på, at vi beholder stjernen. Ellers ville vi nok ikke blive inviteret til prisuddelingen i Aarhus. Det ville i hvert fald være en særlig form for grusomhed, hvis de inviterede os, og så tog stjernen fra os”, siger Hotel Frederiksmindes køkkenchef, Jonas Mikkelsen, der tager til Aarhus sammen med direktør, Silje Brenna.

Snart findes Danmarks næste Bocuse d’Or-kok

Kenneth Toft-Hansen kunne tidligere i år lade sig hylde som verdens bedste kok, da han vandt Bocuse d'Or i Lyon. Nu starter jagten på hans efterfølger, der forhåbentlig skal gøre Danmark til det første land siden Frankrig i 2005 og 2007 til at vinde konkurrencen to gange i træk.

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne