Michelin havde ved gårsdagens uddeling et nyt initiativ med i tasken. For den prestigefyldte madguide uddelte nemlig ikke kun stjerner. Guiden hyldede også restauranter og personer med tre nye specialpriser.

’Best Welcome & Service’-prisen gik til Henne Kirkeby Kro, mens ’Young Chef’-titlen gik til køkkenchefen Poul Andrias Ziska, der også fejrede sin anden stjerne på Restaurant Koks på Færøerne.

Michelins bæredygtighedspris gik til Credo Restaurant i norske Trondheim.

Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne