Georg Sørensen har 1. april været ansat i MCH i 36 år, og i morgen fylder han 60 år. Han startede som sælger og fra 1986 blev han projektleder med ansvar for blandt andet HI-messen, Interfair og Nordbag (de to sidstnævnte forenede han senere sammen med Hotel og Restaurantmessen til Foodexpo, red.) og i 1988 startede han Transport-messen.

I 1995 blev han direktør for Messecenter Herning A/S, og siden 2005 har han været administrerende direktør for MCH A/S, der består af MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen og MCH Arena.

Hver dag arbejder MCH's 250 fastansatte medarbejdere og i løbet af et år flere end 1.000 freelancere dedikeret på at omstille rammerne og byde velkommen til koncernens næste arrangement.

Med ca. 20 messer om året har han og MCH A/S et tæt samarbejde med mange forskellige brancher, og han nyder stor respekt blandt kunder, gæster og samarbejdspartnere. Med afsæt i at, det er når mennesker mødes personligt og fagligt, at muligheden for forretninger opstår, har han formået at stå i spidsen for at udvikle messerne i takt med markedets behov og i tæt samarbejde med brancherne. Udover produktnyheder byder messerne derfor i dag - med Georg Sørensens egne ord - på relationer, der styrkes og nye, der skabes. Viden, der inspirerer, og viden, der deles. Forretning, der udvikles og ny, der opstår.

 Den runde fødselsdag fejres med en reception d. 2. maj i den nye ankomstbygning foran Jyske Bank Boxen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne