Restaurantkæden Cofoco tror så meget på den koldbryggede kaffeenergidrik Ayoola, at den har valgt at købe sig ind i iværksættervirksomheden, skriver Berlingske.

Partnerne vil ikke røbe, hvor meget Cofoco har betalt, men ifølge CVR-virksomhedsregisteret har den voksende restaurantkoncern købt sig ind i 25 til 30 pct. af den nye virksomhed.

Den nye drik lanceres i uge 9 i en række københavnske cafeer og restauranter. Ayoola er ifølge Mathias Wehlitz et bud på en ny måde at drikke sin kaffe på. Han opfatter kaffen som en energidrik til et mere voksent publikum end de traditionelle energidrikprodukter på markedet, som typisk henvender sig til teenagesegmentet.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne