Restaurant Ilden har tre restauranter på Sjælland og en på vej i Odense, og regnskabet er godt, skriver Finans.dk.Restaurant Ilden tjente i seneste regnskabsår 2,4 mio. kr. efter skat. Dermed har kæden tjent i alt 11 mio. kr., siden den åbnede sin første restaurant i 2014.

Kæden kalder sig »Sjællands første originale grillbuffet,« men på sociale medier har flere danskere tidligere påpeget den slående lighed med kædens måske største rival, Restaurant Flammen.

”Der er visse ligheder mellem Restaurant Ilden og Restaurant Flammen, men hvis du går på café, er menukortet også stort set det samme alle steder,” har medstifter af Restaurant Ilden, Frantz Weidemann, tidligere udtalt til Berlingske.

Læs hele historien på Finans.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne