Restaurant Ilden har tre restauranter på Sjælland og en på vej i Odense, og regnskabet er godt, skriver Finans.dk.Restaurant Ilden tjente i seneste regnskabsår 2,4 mio. kr. efter skat. Dermed har kæden tjent i alt 11 mio. kr., siden den åbnede sin første restaurant i 2014.

Kæden kalder sig »Sjællands første originale grillbuffet,« men på sociale medier har flere danskere tidligere påpeget den slående lighed med kædens måske største rival, Restaurant Flammen.

”Der er visse ligheder mellem Restaurant Ilden og Restaurant Flammen, men hvis du går på café, er menukortet også stort set det samme alle steder,” har medstifter af Restaurant Ilden, Frantz Weidemann, tidligere udtalt til Berlingske.

Læs hele historien på Finans.dk.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne