Efter to år med underskud hører Druen & Bønnen nu igen til iblandt de restaurationer i Odense, som giver overskud. Øget konkurrence har ført til en skarpere profil, siger daglig leder Johanne Hyldal til Fyens.dk.

Efter to år med underskud på 150.000 kroner i 2016 og 85.000 kroner i 2017 har 2018 været et markant bedre år. Selvom der stadig er et godt stykke op til overskuddene fra endnu tidligere år, vidner sidste års resultat på 117.000 kroner om, at det går den rigtige vej.

”Der er sådan set en meget fornuftig forklaring på, at vi nu kan lave et overskud efter et par år med underskud. Druen & Bønnen har i mange år været en rigtig sund forretning. Men når man skal igennem et ejerskifte, og vi kommer ind med nogle nye idéer, er det meget naturligt, at der lige går nogle år, hvor gæsterne skal finde ud af, hvad Druen & Bønnen nu er, siger Johanne Hyldal.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne