Efter to år med underskud hører Druen & Bønnen nu igen til iblandt de restaurationer i Odense, som giver overskud. Øget konkurrence har ført til en skarpere profil, siger daglig leder Johanne Hyldal til Fyens.dk.

Efter to år med underskud på 150.000 kroner i 2016 og 85.000 kroner i 2017 har 2018 været et markant bedre år. Selvom der stadig er et godt stykke op til overskuddene fra endnu tidligere år, vidner sidste års resultat på 117.000 kroner om, at det går den rigtige vej.

”Der er sådan set en meget fornuftig forklaring på, at vi nu kan lave et overskud efter et par år med underskud. Druen & Bønnen har i mange år været en rigtig sund forretning. Men når man skal igennem et ejerskifte, og vi kommer ind med nogle nye idéer, er det meget naturligt, at der lige går nogle år, hvor gæsterne skal finde ud af, hvad Druen & Bønnen nu er, siger Johanne Hyldal.

Kromand: ”Mentaliteten har ændret sig”

HORESTA fortæller til Euroman, at det er deres indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne