Efter to år med underskud hører Druen & Bønnen nu igen til iblandt de restaurationer i Odense, som giver overskud. Øget konkurrence har ført til en skarpere profil, siger daglig leder Johanne Hyldal til Fyens.dk.

Efter to år med underskud på 150.000 kroner i 2016 og 85.000 kroner i 2017 har 2018 været et markant bedre år. Selvom der stadig er et godt stykke op til overskuddene fra endnu tidligere år, vidner sidste års resultat på 117.000 kroner om, at det går den rigtige vej.

”Der er sådan set en meget fornuftig forklaring på, at vi nu kan lave et overskud efter et par år med underskud. Druen & Bønnen har i mange år været en rigtig sund forretning. Men når man skal igennem et ejerskifte, og vi kommer ind med nogle nye idéer, er det meget naturligt, at der lige går nogle år, hvor gæsterne skal finde ud af, hvad Druen & Bønnen nu er, siger Johanne Hyldal.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne