Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
18. februar præsenterer Michelin den nordiske Michelin Guide 2019, som dækker Danmark, Finland, Norge, Sverige og Island. Uddelingen af stjernerne vil finde sted i Musikhuset i Aarhus, og i den anledning samler Food Organisation of Denmark (Food) producenter og leverandører i restaurationsbranchen for at skabe opmærksomhed omkring den inspiration, der foregår kokke og producenter i mellem - og som siden siver ned og påvirker, hvordan danskerne køber ind, skriver Fødevarewatch.dk.
Anna Lund, direktør hos Food Aarhus, peger på, at Michelin-kokkene har gjort gamle teknikker som fermentering, surdejsbagning og syltning populære igen.
"Dét, der sker i Michelin-køkkenerne i dag, ændrer vores madkultur i morgen," siger Anna Lund, direktør hos Food Aarhus, i en pressemeddelelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025