Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

18. februar præsenterer Michelin den nordiske Michelin Guide 2019, som dækker Danmark, Finland, Norge, Sverige og Island. Uddelingen af stjernerne vil finde sted i Musikhuset i Aarhus, og i den anledning samler Food Organisation of Denmark (Food) producenter og leverandører i restaurationsbranchen for at skabe opmærksomhed omkring den inspiration, der foregår kokke og producenter i mellem - og som siden siver ned og påvirker, hvordan danskerne køber ind, skriver Fødevarewatch.dk.

Anna Lund, direktør hos Food Aarhus, peger på, at Michelin-kokkene har gjort gamle teknikker som fermentering, surdejsbagning og syltning populære igen.

"Dét, der sker i Michelin-køkkenerne i dag, ændrer vores madkultur i morgen," siger Anna Lund, direktør hos Food Aarhus, i en pressemeddelelse.

Læs hele historien på Fødevarewatch.dk.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind