Kokken Stephane Libourel dropper idéen om at sælge sin restaurant i Odense, og giver i stedet Bacchus en ansigtsløftning med et nyt design, skriver Fyens.dk.

Nyt gulv, nye møbler og læderbænke langs væggene. Et helt nyt udtryk. Man skulle næsten tro, der var tale om en helt ny restaurant. Men det er der ikke, forsikrer franskmanden i køkkenet.

”Jeg trængte bare til lidt forandring. Nu har jeg haft restauranten i fire år, og jeg skal jo gå og se på det her hver dag. Det er også et budskab til gæsterne om, at vi ikke er bange for forandring og ikke bare kører i samme rille og tager det hele som en selvfølgelighed”, fortæller han.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne