Kokken Stephane Libourel dropper idéen om at sælge sin restaurant i Odense, og giver i stedet Bacchus en ansigtsløftning med et nyt design, skriver Fyens.dk.

Nyt gulv, nye møbler og læderbænke langs væggene. Et helt nyt udtryk. Man skulle næsten tro, der var tale om en helt ny restaurant. Men det er der ikke, forsikrer franskmanden i køkkenet.

”Jeg trængte bare til lidt forandring. Nu har jeg haft restauranten i fire år, og jeg skal jo gå og se på det her hver dag. Det er også et budskab til gæsterne om, at vi ikke er bange for forandring og ikke bare kører i samme rille og tager det hele som en selvfølgelighed”, fortæller han.

Har du fået læst?

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne