Airbnb og GoMore udbredte deleøkonomien – nu er turen kommet til Delihood, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Først solgte man brugt designertøj til andre, lejede sig ind i fremmede menneskers hjem og delte bilturen til Jylland med andre rejsende – uden at kende hinanden. Nu er tiden så kommet til at lave mad til hinanden.

Onlineplatformen Delihood ligger i forlængelse af disse succesfulde fænomener og bliver stedet for private menneskers maddeling i Danmark. Med Fødevarestyrelsens nye retningslinjer for privatsalg af mad, er det nu blevet muligt som privatperson at sælge for 100.000 kr. mad om året. Her kan dygtige amatørkokke altså få en ekstra indkomst, mens de dyrker deres passion for god mad.

Bag platformen står serieiværksætter Torben Klitbo (Cofoco, Roomservice, Dining Week m.fl.), burgerkonge Klaus Wittrup (Gasoline Grill), mad innovatør Max Schellenbauer (bla. Aarstiderne og Irma) og filosof Søren Riis (GoMore og UrbanWineBox).

Har du fået læst?

Københavnsk restaurantkonge indtager Sønderborg

Til foråret åbner gode gamle venner en fransk bistro ved havnefronten i Sønderborg. Det er de brødrene Michel og Daniel Totaro, der i mange år har drevet Bella Italia - og så deres gode ven Torben Klitbo.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne