Airbnb og GoMore udbredte deleøkonomien – nu er turen kommet til Delihood, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Først solgte man brugt designertøj til andre, lejede sig ind i fremmede menneskers hjem og delte bilturen til Jylland med andre rejsende – uden at kende hinanden. Nu er tiden så kommet til at lave mad til hinanden.

Onlineplatformen Delihood ligger i forlængelse af disse succesfulde fænomener og bliver stedet for private menneskers maddeling i Danmark. Med Fødevarestyrelsens nye retningslinjer for privatsalg af mad, er det nu blevet muligt som privatperson at sælge for 100.000 kr. mad om året. Her kan dygtige amatørkokke altså få en ekstra indkomst, mens de dyrker deres passion for god mad.

Bag platformen står serieiværksætter Torben Klitbo (Cofoco, Roomservice, Dining Week m.fl.), burgerkonge Klaus Wittrup (Gasoline Grill), mad innovatør Max Schellenbauer (bla. Aarstiderne og Irma) og filosof Søren Riis (GoMore og UrbanWineBox).

Har du fået læst?

Kendt burgerkæde åbner på hotel

Klaus Wittrup og Gasoline Grill sværger til den amerikanske burger-stil, altså en ikke for stor burger, der i princippet kan spises med én hånd, skriver MigOgKbh.dk.

Skal du med til Madens Folkemøde?

Du skal med til Madens Folkemøde, hvis du arbejder med mad, fødevarer og gastronomi eller er interesseret i, hvad der rører sig på madfronten. Folkemødets ambition er nemlig at samle hele mad-Danmark. Fra havet til haverne og fra jord til bord.

Tivoli hylder smørrebrødet med ny festival

Der bliver dækket op til den helt store smørrebrødsfest I Tivoli den 13. og 14. april. Grøften, Gemyse, Fru Nimb med flere kommer med deres bud på et smørrebrød særligt skabt til Sommer i Tivoli 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne