Mens hotel- og kongrescentret Fuglsøcentret i dag har 160 hotelværelser med plads til 550 overnattende når alt er i brug, er der planer om at udvide med cirka 25 procent. Også koncertsalen skal udvides til cirka 25 procent flere publikummer end det i dag er tilladt, skriver Standby.dk.

Begge projekter kræver dog nødvendige myndighedsgodkendelser, oplyser Fuglsøcentrets administrerende direktør siden 2013, Peter Brinks, til STANDBY.dk

”Vi vil gerne have omkring 40 hotelværelser mere, nogle skal have en højere standard, end hvad vi i dag kan tilbyde. Tegningerne er klar, det samme er investeringen på omkring 20 millioner kroner, nu venter vi bare på tilladelserne,” siger Peter Brinks.

Video: Ambitiøs hoteludvidelse skal imødekomme nye målgrupper

Copenhagen GO Hotel bliver nu 88 værelser rigere, så hotellet i alt har 219. Det sker med en innovativ modulløsning, som på to uger konstruerer en ny hotelfløj i denne og næste uge. Derefter står der en spritny hotelejendom på seks etager, som blot mangler de afsluttende detaljer, før den kan byde velkommen til overnattende gæster.

Hoteldirektør fylder 50 år

Peter Brinks har været seks år på Hotel Fuglsøcentret som adm. direktør, og nu fylder han 50 år. Han har blandt andet været med til at gøre stedet kendt som det største privatejede spillested i Danmark, med årligt 45 koncerter.

Street Food-marked udvider

Madmarkedet Aarhus Street Food udvider rammerne for foretagendet. Med det håber selskabet på at øge antallet af køkkener med fem til i alt 27.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne