Mens hotel- og kongrescentret Fuglsøcentret i dag har 160 hotelværelser med plads til 550 overnattende når alt er i brug, er der planer om at udvide med cirka 25 procent. Også koncertsalen skal udvides til cirka 25 procent flere publikummer end det i dag er tilladt, skriver Standby.dk.

Begge projekter kræver dog nødvendige myndighedsgodkendelser, oplyser Fuglsøcentrets administrerende direktør siden 2013, Peter Brinks, til STANDBY.dk

”Vi vil gerne have omkring 40 hotelværelser mere, nogle skal have en højere standard, end hvad vi i dag kan tilbyde. Tegningerne er klar, det samme er investeringen på omkring 20 millioner kroner, nu venter vi bare på tilladelserne,” siger Peter Brinks.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Lufthavnen er klar med udbygning for milliarder

I bestræbelserne på at rykke et afgørende skridt nærmere ambitionen om at få Københavns Lufthavn skubbet op i den absolutte top over største lufthavne i Europa foretager adm. dir. Thomas Woldbye nu det afgørende træk med en helt ny terminalbygning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne