Mens hotel- og kongrescentret Fuglsøcentret i dag har 160 hotelværelser med plads til 550 overnattende når alt er i brug, er der planer om at udvide med cirka 25 procent. Også koncertsalen skal udvides til cirka 25 procent flere publikummer end det i dag er tilladt, skriver Standby.dk.

Begge projekter kræver dog nødvendige myndighedsgodkendelser, oplyser Fuglsøcentrets administrerende direktør siden 2013, Peter Brinks, til STANDBY.dk

”Vi vil gerne have omkring 40 hotelværelser mere, nogle skal have en højere standard, end hvad vi i dag kan tilbyde. Tegningerne er klar, det samme er investeringen på omkring 20 millioner kroner, nu venter vi bare på tilladelserne,” siger Peter Brinks.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Lufthavnen er klar med udbygning for milliarder

I bestræbelserne på at rykke et afgørende skridt nærmere ambitionen om at få Københavns Lufthavn skubbet op i den absolutte top over største lufthavne i Europa foretager adm. dir. Thomas Woldbye nu det afgørende træk med en helt ny terminalbygning.

Hotel udvider med nye værelser og en suite

Det er et værelse ud over det sædvanlige, hjørneværelset på den nye etage af Hotel Skjern. Panorama-suiten har bedre plads end de øvrige værelser på etagen, faktisk fylder den to værelsers plads, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne