Det lyder umiddelbart som et dyrt projekt for Singapore Airlines at få en Michelin-kok til at lægge navn til den mad, der snart skal serveres fra 10.000 meters højde på selskabets fly.

Det er det bare ikke. Sammy Shafi, der ejer Michelin-restauranten Kokkeriet, har indgået et samarbejde med flyselskabet uden beregning. Planen er at sende stegt flæsk og persillesovs med over Den Bengalske Bugt mod Singapore fra april.

"Det er ikke et forretningsmæssigt træk. Motivationen for samarbejdet og mit personlige håb er at fremme Kokkeriets navn. Dertil er det at vise, at vi kan mere end at ligge på et trygt hjørne nede på Kronprinsessegade med køkkenet lige bag ved os," siger ejeren af den københavnske restaurant til FødevareWatch.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hotelkæde indgår samarbejde med kunst-app

Et stort udvalg af hotelkæden citizenMs kunstsamling placeret på kædens hoteller over hele verden er klar til at blive udforsket via kunstapp’en Smartify, også selvom man ikke befinder sig på et af hotellerne.

Arla: "Dansk gastronomi skal vinde endnu flere titler"

Arla Pro går sammen med Kokkelandsholdet i et strategisk samarbejde om at fremme dansk gastronomi herhjemme og ude i verden. De to parter indgår en femårig aftale med en ambition om for første gang nogensinde at vinde den samlede konkurrence i VM for kokke i Strassburg i 2022. Det nye samarbejde træder i kraft den 1. januar 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne