Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ud over den store skuffelse blandt de nordjyske restauranter, som håbede på en stjerne, kan de udeblevne stjerner få større konsekvenser for restaurantbranchen i Nordjylland. Det kan nemlig betyde, at landets kommende kokke søger andre steder hen end det nordjyske, skriver TV Nord.
Én af dem er Kasper Thormann Bak. Han er elev på Tech College i Aalborg og lærling hos Rold StorKro. Som en del af uddannelsen har han mulighed for at have et ekstra praktikforløb, og her har han valgt at tage til Aarhus for at prøve kræfter med Michelin-verden på restauranten Domestic.
”Muligheden er ikke heroppe, så man bliver jo nødt til at køre efter det for at prøve det”, siger Kasper Thormann Bak.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025