Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ud over den store skuffelse blandt de nordjyske restauranter, som håbede på en stjerne, kan de udeblevne stjerner få større konsekvenser for restaurantbranchen i Nordjylland. Det kan nemlig betyde, at landets kommende kokke søger andre steder hen end det nordjyske, skriver TV Nord.
Én af dem er Kasper Thormann Bak. Han er elev på Tech College i Aalborg og lærling hos Rold StorKro. Som en del af uddannelsen har han mulighed for at have et ekstra praktikforløb, og her har han valgt at tage til Aarhus for at prøve kræfter med Michelin-verden på restauranten Domestic.
”Muligheden er ikke heroppe, så man bliver jo nødt til at køre efter det for at prøve det”, siger Kasper Thormann Bak.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025