Michelin-restauratør Sammy Shafi fra Kokkeriet i København City har tegnet overenskomst med fagforbundet 3F – og han opfordrer andre Michelin- og gourmetrestauranter til at gøre det samme.

”Overenskomst gør mange ting lettere. Fordelene er, at der er skitseret nogle spilleregler, som gør at man ved, hvad man – lønmodtagere og arbejdsgiver - skal forholde sig til. Det at have overenskomst betyder et sæt spilleregler, som er forhandlet og genforhandlet gennem mange år,” siger Sammy Shafi til Netavisen Pio.

Han understreger, at det har spillet ind, at han i forvejen kendte fagbevægelsen og 3F fra Kastrup Lufthavn, hvor han havde en ledende rolle hos en af de store restaurationselskaber i Københavns Lufthavn, Compass Group.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne