I aften er der mindst en nordjysk restaurant, der kan bryste sig af en Michelin-stjerne. Sådan er i hvert fald forventningen, efter at restaurationsguidens inspektører har været på besøg i nordjyske restauranter., skriver Nordjyske.

”Jeg vil blive meget forbavset, hvis vi ikke får én nord for Århus. Der må være ét af stederne heroppe, de er faldet for”, siger Peter Christian Jensen, direktør på Ruths Hotel i Skagen. Han vurderer, at det enten bliver hans egen restaurant, Vendia i Hjørring eller Tabu i Aalborg, der har chance for at komme i betragtning. Og han har gjort sig overvejelser i tilfældet af, at Ruths Hotel får en stjerne.

Meldingen fra de eksisterende Michelin-restauranterne er, at en stjerne skaber en 'hype' og et øget antal bookinger. Den typiske nykårede Michelin-restaurant oplever en vækst i omsætning på 25 pct. første år efter anerkendelsen, hedder det fra HORESTA.

Nytårshilsen: ”2019 handlede om klimaansvar – 2020 handler om klimahandling”

2019 vil stå tydeligt i historien som et ’klimaår’, hvor der kom et globalt fokus på, hvordan vi forbruger klodens ressourcer. Der er ingen tvivl om, at vi alle har et ansvar for konstant at tænke, hvordan vi kan leve og drive virksomheder på nye og mere bæredygtige måder. Nu går vi ind i 2020, som bliver et år for klimahandling, skriver HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, i sin nytårshilsen.

Michelin-anbefalet københavnerfavorit lukker

1. oktober 2015 åbnede Kødbyens Fiskebars søsterrestaurant ‘Musling Bistro’ lige ved Torvehallerne. De har så eminent styr på fisk, skaldyr og andet godt fra det våde element, at Michelinguiden gav dem en såkaldt Bib Gourmand, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne