Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med halvanden måned til messestart kan Madværkstedet endnu en gang melde alt udsolgt. Ligesom ved første messe i 2017 er hver en kvadratmeter af udstillingsarealet solgt, og besøgende kan derfor se frem til at gå på opdagelse i en fyldt hal, når Madværkstedet 26.-27. marts 2019 inviterer fødevarebranchen indenfor i Lokomotivværkstedet i København til anden udgave af den populære fagmesse.

”Vi er naturligvis både meget glade for og stolte over, at fødevarebranchen endnu engang viser deres opbakning til Madværkstedet. Det fortæller os, at konceptet for messen afspejler de behov og ønsker, som branchen efterlyser. Vi kan i år præsentere 155 unikke udstillere, som alle er klar til at inspirere og danne nye netværk”, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Madværkstedet i samarbejde med brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne.

Madværkstedet finder sted 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Kvinder løb med guldet i Årets Kok og Årets Tjener 2025

For første gang i 14 år var der guld til kvinder i begge konkurrencer, da finalerne i Årets Kok og Årets Tjener blev afviklet i København. Sophia Rosa Antorini fra Restaurant Domæne i Herning blev Årets Kok og Kristine Slott Olsen fra Restaurant Calma i København Årets Tjener

Log ind