Med halvanden måned til messestart kan Madværkstedet endnu en gang melde alt udsolgt. Ligesom ved første messe i 2017 er hver en kvadratmeter af udstillingsarealet solgt, og besøgende kan derfor se frem til at gå på opdagelse i en fyldt hal, når Madværkstedet 26.-27. marts 2019 inviterer fødevarebranchen indenfor i Lokomotivværkstedet i København til anden udgave af den populære fagmesse.

”Vi er naturligvis både meget glade for og stolte over, at fødevarebranchen endnu engang viser deres opbakning til Madværkstedet. Det fortæller os, at konceptet for messen afspejler de behov og ønsker, som branchen efterlyser. Vi kan i år præsentere 155 unikke udstillere, som alle er klar til at inspirere og danne nye netværk”, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Madværkstedet i samarbejde med brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne.

Madværkstedet finder sted 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Hvem skal være Årets Kok 2020?

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Hvem er Danmarks dygtigste tjener?

Hvem kan levere service til den helt store guldmedalje? Sidste år løb Karina Grand Kannegaard med titlen som Årets Tjener 2019, og HORESTA og 3F har afgivet startskuddet til jagten på hendes efterfølger.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne