Mandag aften dryssede michelinstjerner ned over Danmark og resten Norden, da den sjette udgave af den nordiske guide blev præsenteret i Aarhus. I alt 35 michelinstjerner blev det til, delt mellem 28 danske restauranter – en fremgang på to spisesteder og fire stjerner i forhold til sidste år, skriver FødevareWatch.dk.

Stjernerne er også en gevinst for de danske føde- og drikkevareleverandører, men de bliver ikke rige af det.

"Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det ikke er hos Michelin-restauranterne, vi tjener de store penge," siger stifter og adm. direktør af frugtvinsproducenten Cold Hand Winery Jens Skovgaard Pedersen.

Læs hele historien her.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne