Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nu har madprofessionelle muligheden for at komme helt ind under skallen på ægget i en masterclass om æg i København med madanmelder og lektor i madkundskab, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef i Gastronomisk Innovation og medstifter af NaCl, Rasmus Leck Fischer.

Hvornår? 
Programmet er det samme, men datoerne varierer, så du kan tilmelde dig, når det passer dig bedst: 
Onsdag d. 6. marts 2019 kl. 08.30-12.30. 
Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 08.30-12.30. 
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 08.30-12.30.

Masterclassen bliver afholdt hos Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København – tæt på Nørreport st.

Tilmelding 
Tilmelding skal ske senest en uge inden afholdelse til Trine Møller Christensen på [email protected]. Husk at oplyse navn, virksomhed og mail. Husk at medbringe forklæde. 
Det bliver lærerigt, spændende og sjovt. Del meget gerne invitationen med relevante personer i dit foodservice-netværk. Du kan hente invitationen her.

Har du allerede lyst til at læse med, så download web-udgaven af bogen her: ”Æg – om egenskaber og anvendelsesmuligheder”.

Fødevarepriser stiger igen

Priserne på fødevarer fortsætter opad, og intet tyder på snarlige prisfald. Forbrugerne må indstille sig på fortsat dyrere dagligvarer.

Tre kontrolkampagner på vej fra Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen gennemfører i 2024-2025 tre kontrolkampagner, der blandt andet sætter fokus på mærkning af fødevarer, vedligehold i fødevarevirksomheder samt korrekt markedsføring af fødevarer solgt via hjemmesider.

Log ind