Nu har madprofessionelle muligheden for at komme helt ind under skallen på ægget i en masterclass om æg i København med madanmelder og lektor i madkundskab, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef i Gastronomisk Innovation og medstifter af NaCl, Rasmus Leck Fischer.

Hvornår? 
Programmet er det samme, men datoerne varierer, så du kan tilmelde dig, når det passer dig bedst: 
Onsdag d. 6. marts 2019 kl. 08.30-12.30. 
Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 08.30-12.30. 
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 08.30-12.30.

Masterclassen bliver afholdt hos Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København – tæt på Nørreport st.

Tilmelding 
Tilmelding skal ske senest en uge inden afholdelse til Trine Møller Christensen på trmc@lf.dk. Husk at oplyse navn, virksomhed og mail. Husk at medbringe forklæde. 
Det bliver lærerigt, spændende og sjovt. Del meget gerne invitationen med relevante personer i dit foodservice-netværk. Du kan hente invitationen her.

Har du allerede lyst til at læse med, så download web-udgaven af bogen her: ”Æg – om egenskaber og anvendelsesmuligheder”.

Har du fået læst?

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Amerikanske vegetarer hungrer efter plantebaseret kalkun

Under den forestående amerikanske thanksgiving har vegetarer og flexitarer det fortsat svært, når den traditionsrige kalkun skal indtages under middagen. Der findes stadig ingen plantebaserede alternativer i markedet, hedder det

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne