Nu har madprofessionelle muligheden for at komme helt ind under skallen på ægget i en masterclass om æg i København med madanmelder og lektor i madkundskab, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef i Gastronomisk Innovation og medstifter af NaCl, Rasmus Leck Fischer.

Hvornår? 
Programmet er det samme, men datoerne varierer, så du kan tilmelde dig, når det passer dig bedst: 
Onsdag d. 6. marts 2019 kl. 08.30-12.30. 
Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 08.30-12.30. 
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 08.30-12.30.

Masterclassen bliver afholdt hos Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København – tæt på Nørreport st.

Tilmelding 
Tilmelding skal ske senest en uge inden afholdelse til Trine Møller Christensen på trmc@lf.dk. Husk at oplyse navn, virksomhed og mail. Husk at medbringe forklæde. 
Det bliver lærerigt, spændende og sjovt. Del meget gerne invitationen med relevante personer i dit foodservice-netværk. Du kan hente invitationen her.

Har du allerede lyst til at læse med, så download web-udgaven af bogen her: ”Æg – om egenskaber og anvendelsesmuligheder”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne