Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere unge kokke dropper restauranterhvervet til fordel for kantinerne. En af grundene er arbejdstiderne, fortæller HORESTA Bornholm til TV2 Bornholm.
”Der er arbejdstider fra kl. 8 til 16 og ingen weekender, og det kan vi som almindelige hoteller og restaurationer jo ikke tilbyde”, siger regionsformand Benny Schou.
Mulighederne for kantinejob på øen er dog begrænsede.
Bornholm vil dog gerne holde på de unge talenter, og derfor bliver de parret med virksomhederne til såkaldte dating-events.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025