Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere unge kokke dropper restauranterhvervet til fordel for kantinerne. En af grundene er arbejdstiderne, fortæller HORESTA Bornholm til TV2 Bornholm.
”Der er arbejdstider fra kl. 8 til 16 og ingen weekender, og det kan vi som almindelige hoteller og restaurationer jo ikke tilbyde”, siger regionsformand Benny Schou.
Mulighederne for kantinejob på øen er dog begrænsede.
Bornholm vil dog gerne holde på de unge talenter, og derfor bliver de parret med virksomhederne til såkaldte dating-events.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025