Den danske kaffekæde Resso, der på et tidspunkt havde ambitioner om at bide skeer med Baresso og Starbucks i Skandinavien, er nu barberet ned til én kaffebar i København, skriver Finans.

Det er sket, efter Resso den seneste tid har måttet lukke to af sine kaffebarer og selskabet bag er gået konkurs. Nu er kun et kafferisteri i København tilbage. Det er registreret i et selvstændigt selskab, der er gået fri af konkursen hos Resso ApS.

Årsagen til konkursen er ifølge Ressos medejer og direktør, Klaus Løvgreen, at Ressos kaffebar i en boghandel i Indre København har været så dårlig en forretning, at den har trukket hele selskabet ned. Heriblandt den mangeårige kaffebar i Torvehallerne.

Har du fået læst?

Trend: Kaffekampen mellem det autentiske og det automatiserede

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om udviklingen i retning af mere digitalisering og automatisering på kaffemarkedet.

Trend: Sansekaffe til gæsterne

Forbrugerne efterspørger kvalitetskaffe, men også oplevelser. Flere og flere virksomheder forsøger nu at imødekomme denne tendens med nytænkende produkter til kaffe-elskere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne