I juli måned sidste år åbnede restaurant Dhaba i Slagelse, med retter inspireret af indisk streetfood på menuen. Stedet fik fra den første dag begejstrede anmeldelser fra gæsterne, som bl.a. glædede sig over et stort udvalg af lækre retter med masser af smag. Og sådan er det stadig, skriver VDOnline.dk.

Maden er inspireret af Indien, men tilpasset dansk smag - og dermed ikke stærkere end alle, også børn, kan spise retterne på menukortet, understreger Enayat, i daglig tale Safi, som har skabt både restauranterne og indholdet med inspiration fra det indiske byliv.

”Nu er vi klar til en ny sæson, og vi vil gerne fortælle folk, at vi ligger her - og vi er helt anderledes i forhold til den tidligere indiske restaurant, som lå her. Vi har et helt andet koncept, understreger Safi, som til daglig læser statskundskab på universitetet, men også gerne ville ha' et andet indhold i hverdagen. Det blev starten på Dhaba, som i dag er en hel stribe af restauranter - bl.a. også i Køge, Næstved, Ringsted, Vordingborg, Slagelse og København NV, samt to streetfoodpladser i København hos både Broens Gadekøkken og på Refshaleøen.

Læs hele historien her.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne