Der oprustes i den hurtigt voksende, danske hotelkæde, Zleep Hotels, som samtidig undergår en rokering i organisationen. Der skal nemlig to profiler til fremadrettet at varetage stillingen Director of Operations. Den todelte stilling støtter organisationens bæredygtige udvikling, så den succesfulde rejse kan fortsætte. Til at løfte opgaven står de to erfarne kvinder Jytte Vestergaard og Birgitte Nørgaard.

Der er flere årsager til, at Zleep Hotels har valgt at oprette en todelt stilling. For det første er hotelkæden i massiv vækst, hvorfor der er behov for flere hænder til at varetage processerne mellem ledelse og drift.

For det andet er kædens COO, Per Denker Sørensen, pr. første januar forfremmet til CEO i den tidligere søsterorganisation Core Hospitality. De to organisationer blev ved årsskiftet opdelt grundet Deutsche Hospitality’s investering i Zleep Hotels:

”Per og jeg har arbejdet sammen i rigtig mange år, så jeg har stor tillid til, at Per vil løfte CEO stillingen i Core Hospitality med bravur. Når nu vi har været så heldige at få nye tyske medejere i Zleep, giver det rigtig god mening at opdele de to virksomheder. Med Deutsche Hospitalitys investering forventer vi desuden at kunne operere 40 Zleep hoteller i 2025, og derfor har vi brug for flere hænder i spændingsfeltet mellem drift og ledelse. Den todelte Director of Operations stilling er således nødvendig for at støtte den organisatoriske vækst”, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne