Gæsterne i MCH Arenas lounge til FC Midtjyllands første hjemmekamp i Superligaens forårssæson 2019, fik sig nok noget af overraskelse, da de trådte ind ad døren. Loungen er de næste to år omdannet til "filialer" af tre kendte københavnske hoteller: nemlig Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, og sidst men ikke mindst Copenhagen Marriott, som alle drives af BC Hospitality Group.

Group Marketing Director hos BC Hospitality Group, Morten Jensen, siger:

"Det handler om at gøre noget andet og tænke skævt. Det giver rigtigt god mening, og det er bestemt ikke tilfældigt, at BC Hospitality Group og FC Midtjylland har indgået samarbejde. Vi ligner hinanden og vil begge gerne udfordre det normale. Vi vil skabe oplevelser. Det er her og nu det foregår."

Sponsoratet er aktivt forstået således, at de tre hoteller ikke kun er repræsenteret med reklamebanners og navneskilte. Der vil være konkurrencer på diverse sociale medier, events på stadion, gode tilbud på de tre hoteller for loungens gæster og meget andet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hotelkæde indgår samarbejde med kunst-app

Et stort udvalg af hotelkæden citizenMs kunstsamling placeret på kædens hoteller over hele verden er klar til at blive udforsket via kunstapp’en Smartify, også selvom man ikke befinder sig på et af hotellerne.

Arla: "Dansk gastronomi skal vinde endnu flere titler"

Arla Pro går sammen med Kokkelandsholdet i et strategisk samarbejde om at fremme dansk gastronomi herhjemme og ude i verden. De to parter indgår en femårig aftale med en ambition om for første gang nogensinde at vinde den samlede konkurrence i VM for kokke i Strassburg i 2022. Det nye samarbejde træder i kraft den 1. januar 2020.

Grøn fokusdag havde venteliste

Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne