Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokkekonkurrence, skov food-marked og stort aktivitetsområde bliver en del af programmet, når Destination Sjælland og en række samarbejdspartnere lørdag den 23. september inviterer til den nye bålmadsfestival Food on Fire. Det skriver Turistmonitor.dk.
Festivalen afholdes i Sorø og byder på talks, smagsoplevelser, workshops, familieaktiviteter og meget andet krydret med røg, gløder og flammer.
“Med Food on Fire skaber vi et event, der på sigt skal tiltrække gæster fra hele Sjælland – hele Danmark faktisk,” siger direktør i Destination Sjælland, Morten Jensen og slår fast, at festivalen passer godt ind i destinationens strategi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024