Det hårde arbejde i køkkenet betalte sig i regnskabet for Vejles Michelin-restaurant, Restaurant MeMu. Restauranten, som i februar 2018 fik sin - og Vejles - første Michelin-stjerne, kom ud af 2018 med et betydeligt bedre resultat end året før, skriver Vejle Amts Folkebladet.

Det fremgår af restaurantens nye regnskab, der udviser et overskud på godt 65.000 kroner mod et overskud på 25.000 kroner året før.

Den største fremgang ses dog i bistro-delen, MeMu Bistro & Bar i Orla Lehmannsgade, hvor overskuddet blev på 271.000 kroner mod et underskud året før på 1700 kroner - 2017-resultatet er dog kun for syv måneder.

Har du fået læst?

Paul Bocuses restaurant mister Michelin-stjerne

Den franske restaurant L'Auberge du Pont de Collonges, der også er kendt under navnet Bocuse efter den afdøde kok Paul Bocuse, mister en af sine tre Michelin-stjerner. Det oplyser Michelin-guiden ifølge franske nyhedsbureau AFP.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne