Det hårde arbejde i køkkenet betalte sig i regnskabet for Vejles Michelin-restaurant, Restaurant MeMu. Restauranten, som i februar 2018 fik sin - og Vejles - første Michelin-stjerne, kom ud af 2018 med et betydeligt bedre resultat end året før, skriver Vejle Amts Folkebladet.

Det fremgår af restaurantens nye regnskab, der udviser et overskud på godt 65.000 kroner mod et overskud på 25.000 kroner året før.

Den største fremgang ses dog i bistro-delen, MeMu Bistro & Bar i Orla Lehmannsgade, hvor overskuddet blev på 271.000 kroner mod et underskud året før på 1700 kroner - 2017-resultatet er dog kun for syv måneder.

Har du fået læst?

Snart findes Danmarks næste Bocuse d’Or-kok

Kenneth Toft-Hansen kunne tidligere i år lade sig hylde som verdens bedste kok, da han vandt Bocuse d'Or i Lyon. Nu starter jagten på hans efterfølger, der forhåbentlig skal gøre Danmark til det første land siden Frankrig i 2005 og 2007 til at vinde konkurrencen to gange i træk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne