Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det hårde arbejde i køkkenet betalte sig i regnskabet for Vejles Michelin-restaurant, Restaurant MeMu. Restauranten, som i februar 2018 fik sin - og Vejles - første Michelin-stjerne, kom ud af 2018 med et betydeligt bedre resultat end året før, skriver Vejle Amts Folkebladet.
Det fremgår af restaurantens nye regnskab, der udviser et overskud på godt 65.000 kroner mod et overskud på 25.000 kroner året før.
Den største fremgang ses dog i bistro-delen, MeMu Bistro & Bar i Orla Lehmannsgade, hvor overskuddet blev på 271.000 kroner mod et underskud året før på 1700 kroner - 2017-resultatet er dog kun for syv måneder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025