Det hårde arbejde i køkkenet betalte sig i regnskabet for Vejles Michelin-restaurant, Restaurant MeMu. Restauranten, som i februar 2018 fik sin - og Vejles - første Michelin-stjerne, kom ud af 2018 med et betydeligt bedre resultat end året før, skriver Vejle Amts Folkebladet.

Det fremgår af restaurantens nye regnskab, der udviser et overskud på godt 65.000 kroner mod et overskud på 25.000 kroner året før.

Den største fremgang ses dog i bistro-delen, MeMu Bistro & Bar i Orla Lehmannsgade, hvor overskuddet blev på 271.000 kroner mod et underskud året før på 1700 kroner - 2017-resultatet er dog kun for syv måneder.

Har du fået læst?

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne