Kun tre af de 17 danske michelinrestauranter, som det er muligt at finde regnskabstal for, har knækket koden til, hvordan man år efter år tjener millioner på spisesteder i den absolutte topklasse. Det gælder Henrik Yde Andersens Kiin Kiin-imperium, Wassim Hallals Frederikshøj i Aarhus og Christian Puglisis Relæ på Nørrebro.

Forud for uddelingen af michelinstjerner mandag viser en gennemgang, at kun de tre har præsenteret millionoverskud i de seneste fem regnskabsår.

"Der er ikke andre valg for os end at komme ud med en god bundlinje. Vi har ikke nogen, som samler os op, hvis vi laver 2 mio. kr. i underskud hvert år. Kan vi ikke betale regningerne, ved du lige såvel som jeg, at så stopper legen på et tidspunkt," siger Wassim Hallal.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne