Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kun tre af de 17 danske michelinrestauranter, som det er muligt at finde regnskabstal for, har knækket koden til, hvordan man år efter år tjener millioner på spisesteder i den absolutte topklasse. Det gælder Henrik Yde Andersens Kiin Kiin-imperium, Wassim Hallals Frederikshøj i Aarhus og Christian Puglisis Relæ på Nørrebro.
Forud for uddelingen af michelinstjerner mandag viser en gennemgang, at kun de tre har præsenteret millionoverskud i de seneste fem regnskabsår.
"Der er ikke andre valg for os end at komme ud med en god bundlinje. Vi har ikke nogen, som samler os op, hvis vi laver 2 mio. kr. i underskud hvert år. Kan vi ikke betale regningerne, ved du lige såvel som jeg, at så stopper legen på et tidspunkt," siger Wassim Hallal.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025