Der plejer at være fem nominerede til den eftertragtede titel som Årets Konferencecenter. Men i år er der seks. Det er symptomatisk for en tid, hvor prisen er særdeles eftertragtet og kampen om kundernes gunst er intensiv.

Det skyldes dog ikke det stigende antal partnere i sammenslutningen, men simpelthen at to af hotellerne har fået nøjagtigt samme NPS-score. NPS står for Net Promotor Score og er en internationalt anerkendt målestok for kundetilfredshed og -loyalitet. Og NPS er altså også grundlaget for nomineringerne til Årets Konferencecenter.

De nominerede i 2019 er:

- Bautahøj Kursuscenter og Hotel

- Best Western Plus Hotel Svendborg

- Hotel Vejlefjord

- Pharmakon Konferencecenter

- Rungstedgaard

- Severin

“Vi har et meget stærkt sammenhold i partnerkredsen. Samtidig med at vores partnere selvfølgelig konkurrerer om de samme kunder, vælger de at samarbejde om at gøre hinanden bedre. Som katalysator for det samarbejde kan Danske Konferencecentre for alvor gøre en forskel for de enkelte venues, og det kommer gæsterne til gode i sidste ende,” forklarer direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Værtsby søges til usædvanlig konference

Forestil dig at invitere dine to bedste kunder til et arrangement, hvor et af de vigtigste formål er, at introducere dem til dine største konkurrenter. Forestil dig så, at dine konkurrenter gør det samme. Det er ikke den omvendte verden, men derimod konceptet for den årlige konference, Planner Days, hvor Danmarks største konferencesteder, mødeplanlæggere og rådgivere mødes for at inspirere og lære af hinanden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne