Efter to år med underskud kom Den Gamle Kro i Odense ud af det seneste regnskabsår med et lille overskud. Dog kun på 1.435 kroner, skriver Fyens.dk.

I regnskabet, der netop er blevet offentliggjort, betegner ejerne Jens Møhring Madsen og Tina Madsen resultatet som "ikke tilfredstillende".

"Trods vanskelige forhold på grund af opgravning ved Thomas B. Thriges Gade-projektet og letbanebanearbejdet, samt stigende konkurrence i restaurationsbranchen i Odense, så er vi moderat tilfredse med resultatet", skriver Jens Møhring Madsen til avisen.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne