Efter to år med underskud kom Den Gamle Kro i Odense ud af det seneste regnskabsår med et lille overskud. Dog kun på 1.435 kroner, skriver Fyens.dk.

I regnskabet, der netop er blevet offentliggjort, betegner ejerne Jens Møhring Madsen og Tina Madsen resultatet som "ikke tilfredstillende".

"Trods vanskelige forhold på grund af opgravning ved Thomas B. Thriges Gade-projektet og letbanebanearbejdet, samt stigende konkurrence i restaurationsbranchen i Odense, så er vi moderat tilfredse med resultatet", skriver Jens Møhring Madsen til avisen.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne