10-11. maj løber Madens Folkemøde for første gang af stablen på Engestofte Gods, og som er tilfældet hos de to andre arrangører, vil folkene bag Madens Folkemøde også skabe et rum for folk, der arbejder med mad eller har interesse i mad tager fat på den store snak om, hvor Danmark skal hen som fødevareproducerende nation.

Det fortæller folkemødets formand Kasper Fogh til FødevareWatch:

"Copenhagen Cooking er for folk, der er optaget af den gode spiseoplevelse, mens Food Festival i Aarhus er et fremragende sted for fødevarebranchen at samle sig og udstille produkter til forbrugerne osv. Hidtil har der aldrig rigtig været etableret noget større forum for diskussion omkring, hvor Danmark skal hen som madland, og det er det, som vi forsøger at gøre noget ved," siger han.

Har du fået læst?

Blog: Madens Folkemøde skal være med til at fremtidssikre erhvervet

Med Madens Folkemøde fredag og lørdag træder vi et skridt tilbage og leder efter løsningerne på nogle af de spørgsmål, som vi er nødt til at besvare, så restauranterhvervets store opmærksomhed ikke forsvinder, og dansk gastronomi går i stå. Sådan lyder ambitionen fra HORESTAs fødevarechef.

Sidste chance: Skal du med til Madens Folkemøde?

Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne