10-11. maj løber Madens Folkemøde for første gang af stablen på Engestofte Gods, og som er tilfældet hos de to andre arrangører, vil folkene bag Madens Folkemøde også skabe et rum for folk, der arbejder med mad eller har interesse i mad tager fat på den store snak om, hvor Danmark skal hen som fødevareproducerende nation.

Det fortæller folkemødets formand Kasper Fogh til FødevareWatch:

"Copenhagen Cooking er for folk, der er optaget af den gode spiseoplevelse, mens Food Festival i Aarhus er et fremragende sted for fødevarebranchen at samle sig og udstille produkter til forbrugerne osv. Hidtil har der aldrig rigtig været etableret noget større forum for diskussion omkring, hvor Danmark skal hen som madland, og det er det, som vi forsøger at gøre noget ved," siger han.

Har du fået læst?

Trend: Lad maden påvirke gæstens velvære

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om, hvordan mad kan påvirke gæsternes velvære.

HORESTA-medlemmer inviteres til Madens Folkemøde

Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne