Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 2. marts åbner dørene til Aarhus’ nye bar og burgerrestaurant-hybrid Cock’s & Cows.
Siden 2010 har Cock’s & Cows været en restaurant der kombinerer håndlavede cocktails med kvalitetsburgere i en fed og festlig atmosfære.
”Vi glæder os til at åbne dørene og møde Aarhus’ cocktail- og burgerelskere. Vores ambition er at vores gæster skal gå herfra gladere end da de kom. Vi giver folk gode oplevelser ved at servere ordentlig mad og kvalitetscocktails i en atmosfære, hvor man føler sig veltilpas,” siger Daniel Knuttel, CEO.
Restauranten har plads til 130 gæster indenfor og endnu flere udenfor med udsigt til vandet, og vil også tilbyde take-away. Selskabslokalerne - kendt hos Cock’s & Cows som “The Party Room” - kan bookes til private events for op til 18 personer, men har du endnu flere gæster, er det muligt at overtage hele restauranten i en “take over.”
Det er endda muligt at inkludere en petanque-turnering i festlighederne på banen lige ved siden af restauranten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025