Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Odenseanerne har givet Burger Shack en varm velkomst med 15.000 burger-menuer langet over disken på blot fire uger, skriver MigOgOdense.dk.
“Det er altid spændende at åbne i en ny by, men vi var ekstra spændte på Odense. Vi har i lidt over et år arbejdet på at finde den perfekte lokation og har kunnet følge med i udviklingen, hvor den ene burgerbar efter den anden meldte deres ankomst. Vi er dog helt vildt taknemmelige for den fantastiske modtagelse,” siger Christoffer No, direktør i Burger Shack Danmark.
Derfor er Burger Shack allerede klar til at åbne restaurant nummer to i Odense. Her slår man dørene op på fredag d. 1. marts.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025