Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

EU har foreslået en ny skat for teknologivirksomheder, som kan udgøre en trussel for Booking.com, skriver Skift.com.

Booking.com’s CEO Gillian Tans mener, at det vil være til skade for innovationen i virksomheder, som burde have mulighed for at investere i stedet for at betale mere i skat. Hun mener, at virksomheden i forvejen betaler sin skat i Europa.

Forslaget fra EU vil pålægge en skat på 3 pct. af Europa-genereret omsætning fra teknologivirksomheder. Virksomheder som Spotify og Booking.com har reageret ved at sige, at det er problematisk at beskatte omsætning, når mange af virksomhederne ikke er profitable endnu.

Læs hele historien her.

Se også

Svindel i gang – pas på falske mails

Der bliver i øjeblikket sendt svindelmails ud, der ligner troværdige beskeder fra bl.a. booking.com. Vær derfor ekstra opmærksom på din indbakke så du undgår at lukke ubudne gæster ind.

Europa-Kommissionen tager Booking.com under lup

Booking.com kan snart blive tvunget til at ophæve prisklausuler. Det sker efter, at bookingplatformen har meddelt Kommissionen, at man muligvis opfylder kravene til at være underlagt en ny lov for techgiganter.

HORESTA presser på i EU

De store online bookingportaler med Booking.com i spidsen kan stadig lave prisklausuler med deres hotelkunder. Både HORESTA presser på for at få EU til at bremse bookingportalerne.

Log ind