Design- og interiørmessen Formland sluttede søndag efter fire dage med bæredygtighed, begejstring og nytænkning i MCH Messecenter Herning. Formland Spring 2019 blev besøgt af 11.687 fagfolk og kunne derfor glæde sig over besøgsfremgang, skriver messecentret i en pressemeddelelse.

Formland dannede or første gang rammerne om HORESTAs prestigiøse fagkonkurrencer. Her blev de unge elever hyldet fredag, hvor Danmarks bedste tjenerelever, kokkeelever, årets elev inden for smørrebrød og catering samt årets receptionistelev blev fundet.

Glæden og begejstringen hos både udstillere og besøgende smitter også af hos ledelsen i MCH A/S:

”Tillykke og tak til de 390 udstillere, der har samlet det bedste fra den danske design- og interiørbranche på ét sted,” siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, der glæder sig over både besøgsfremgang og besøg fra 29 lande.

Har du fået læst?

Ny platform for iværksættere lanceres på Foodexpo

45 talentfulde iværksættere får taletid på Nordens største fødevaremesse, når Foodexpo lancerer Iværksætterområdet, der stiller skarpt på innovation, nye forretningsidéer og spændende fødevareprodukter. Messens nye spydspids fokuserer på nøgleord som iværksætteri, fællesskab og innovation og samler nogle af de mest spirende og fremtrædende talenter indenfor den danske fødevarebranche på et sted.

Nu kan du sikre dig billet til Foodexpo 2020

Der er åbnet op for billetregistreringen til Foodexpo 2020, og MCH Messecenter Herning mærker allerede nu stor interesse for messen. Messen har et rekordstort program og masser af nye tiltag.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne