Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Arbejdsgiverne har igen og igen advaret om risikoen for, at arbejdsmarkedet bliver så hedt, at lønningerne løber løbsk, og økonomien smelter, skriver Børsen.
Og misforstå det ikke, manglen på arbejdskraft er stadig et problem, de mener, der skal holdes fokus på.
Men risikoen for, at udviklingen stikker af og afsporer opsvinget, er blevet mindre end den var for bare seks måneder siden, lyder det nu fra Dansk Arbejdsgiverforening (DA).
"Det har stor betydning, at arbejdsgiverne kan finde den arbejdskraft, de efterspørger. Så for os er det stadig en central udfordring. Men hvis du spørger, hvad jeg tænker i dag ift. for et halvt år siden, så tænker jeg, at risikoen for en overophedning er mindre," siger Anders Borup Christensen, cheføkonom i DA.
Han henviser til, at opbremsningen i verdensøkonomien - i hvert fald foreløbig - vil tage toppen af presset på arbejdsmarkedet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024